Ecologia incepe aici - SalvaEco.org  

Colinde de Crăciun
Despre noi
Echipa
Activitati
Proteste
! Sfaturi Ecologice
Sarbatori Ecologice
Galerie Foto
Awards
Legislatia Ecologica
Turism
Finantari
Programe de finantare
Galerie Foto
Ecotopia Photo
Plante rare
Plante Medicinale
Insecte rare
Promovare

Regretul timpului pierdut

Stau de ma gandesc cateodata la timpul pe are il pierdem cu diferite lucruri care le socotim importante si in prezent regret de timpul pierdut. Recunosc ca e imposibil sa vezi toate locurile pitoresti de pe pamant dar neaparat merita de vizitat unele locuri ale tarii noastre. Imi aduc aminte de prima plecare la pestera "Surprizelor" si nu pot sa-mi exprim emotiile care ma copleseau la moment. Imi auzeam inima batand in piept si nu intelegeam ce se intampla, mi se parea un sunet al infernului. Gandurile care imi cutrierau creierii erau niste urme de disperare deoarece nu stiam daca mai ajung la lumina zilei. Un intuneric infernal te face robul gandurilor intunecate. Locuri greu de strabatut sunt estimate la 20-30. Dar cand a aparut lumina zilei am spus ca nu mai plec nici o data in viata la pestera "Surprizelor". Peste 2-3 zile intelegi ce fapta ai facut si dorinta de a te reintoarce se mareste pe zi ce trece. Peste careva timp orice om revine la pestera cu noi iubitori de senzatii si adrenalina in sange.

Cam asa as putea numi fotografia in cauza: "Adevarata dragoste" (plaseaza te rog foto cu Iulic si Cristina la botez). Dar ca atare acesta este asa numitul "botez". Cei care sunt pentru prima data veniti in pestera sunt botezati cu lut si nisip la "Vizuina iepurelui".

Cei care vor merge in pestera "Surprizelor" vor afla mult mai multe lucruri interesante despre ea cum ar fi de exemplu: metropolitanul, vestiarul, placerea femeii, balconul, cinematograful, al treilea canat, inelul de aur si multe alte locuri.

Pentru a incepe sa iubesti natura ar trebui sa vizitezi pestera "Surprizelor" atunci vei intelege adevarata putere a Ei.

Aceste fotografii au fost executate in ziua de 11 noiembire 2000 cand organizatiile neguvernamentale ecologice de tineret cum ar fi "SalvaEco", "Ecosfera" si omagiatii - "Cimpusorul Ecologic", care implinise la ziua plecarii 1 an de existenta, au savarsit o plecare la pestera "Surprizelor".

 








 
Orice în favoarea naturii
Articolele si stirile de pe acest site nu angajaza decat responsabilitatea autorilor lor, si nu reflecta in mod necesar opinia SalvaEco. Reproducerea integrala sau partiala a oricarui material fara acordul scris echipei SalvaEco sau a autorului este interzisa.

© 2002-2024 All rights reserved "SalvaEco"
Gazduire și Domeniu - vt9 – Agence Web
Version 1.5.5,578