Moldova după curățenie! Hai Moldova!

Concurs naţional, organizat de “Hai, Moldova!”
Tema: “Moldova după curățenie!

Descrierea concursului: Ai aparat de fotografiat? Ai camera video? Cînd ieși cu noi la curățenie, în Ziua ce mare, ia cu tine tot. Nu ai nici o scuză dacă nu vei face fotografii și filmări de la ziua de curățenie.Trimite spot-ul video echipei “Hai, Moldova!”, conform instrucţiunilor relatate mai jos! Cele mai bune secvenţe video vor fi va fi plasate pe canalul oficial “Hai, Moldova!”de pe YouTube și pagina oficială a proiectului. Cîștigătorii vor fi desemnați prin decizia juriului și numărul voturilor electronice. Cîștigătorii concursului vor fi premiați cu premii reprezentative.

CATEGORII:

VIDEO SPOT
Cerințe:
1. Spotul video nu poate sa fie mai lung de 5 minute( 15 min în cazul unui video documentar).
2. Spotul video trebuie să se refere la ziua de curățenie, cum ai participat personal sau cu echipa de voluntari la curățenie. Arată ne care a fost situația pînă la curățenie și după.
3. Fii original și să nu-ți fie frică să experimentezi.
4. La concurs sunt acceptate absolut toate spoturile video, indiferent de efectele speciale în spot, indiferent de faptul ca sunteţi amator sau profesionist, elev sau student, persoană fizică sau juridică.

FOTO

Durata concursului: 16 aprilie – 23 aprilie

Cerințe tehnice:
1. Încarcă fișierul (originalul spotului video, eseul foto sau setul de fotografii) pe http://filesharing.md/ sau alt serviciu web similar, apoi expediază – ne nouă link-ul.Serviciul poștal www.mail.ru la fel oferă posibilitatea anexării fișierelor.
2. Poți să încarci spotul video sau eseul foto pe YouTube sau pe alt serviciu web similar și ne expediezi nouă link-ul.

ATENȚIE! Vă recomandăm să folosiţi instrumentele menţionate mai sus, pentru a evita orice neplăceri de ordin tehnic.

Email: concurs@hai.md
În email, la SUBIECT să indici obligatoriu denumirea concursului. În scrisoare să nu uiți să incluzi numele familia, adresa, vîrsta, grupul/echipa/organizația/instituția pe care o reprezinți.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.