Cezara

e strigator la cer ce se intampla cu bietele fiinte care ne iubesc sincer si neconditionat..bietii caini vagabonzi, cu ce ochi plini de suferinte ne privesc, ti se rupe inima cand te uiti la ei…si daca vad si ei ca i-ai privit se iau din urma ta in speranta ca o sa ii iei acasa..ce trist e..daca as putea i-as lua pe toti..:((

Alina

Oameni!!!! Treziti-va!!! Sunt suflete vii !!!!! Au nevoie de ajutorul si sustinerea noastra ! Acesti ciini chinuiti au ajuns in strada tot di cauza omului, nu v ati gindit la aceasta. Nu facem nimic ca sa schimbam situatia, in afara plingerilor si ideilor de nimicire a animalelor nevinovate!

Rodica Negura

Din pacate in tarile in curs de dezvoltare, desi eu mai bine a-si zice ca suntem in stagnare, problema ecologica mai putin intereseaza. Cu atat mai mult problema patrupezilor.
Cineva imi zicea ca in trecut pe strazi nu intalneai atat de multi caini vagabonzi. Acest lucru ma facea sa cred ca noi eram mai grijulii fata de aceste patrupede. Realitatea insa mi-a fost descoperita dupa o discutie cu o batrana, care imi povestea cum la varsta de 14 ANI munca ei consta in jupierea cainilor morti care erau adusi cu masinile zilnic. Erau foarte multi caini. Nu a aflat niciodata in ce conditii mureau acei patrupezi, blana lor fiind utilizata in industrie.

Rodica Negura

Eu consider că vina o poarta fiecare om în parte. Autorităţile nu sunt extratereştri, sunt dintre noi, care mai eri învăţau ce este viaţa împreuna cu noi.
Dacă noi o să fim OAMENI ….. multe se pot schimba.

Andra

Puneti-va in locul acestor animalute.Oare ele nu sunt vietati?Credeti ca nu au dreptul la viata?Ce v-au facut?Cu ce v-au gresit?
Daca stam mai bine sa ne gandim animalele nu gresesc u absolut nimic.Numai omul e de vina in toate.