“Pentru o Moldovă mai curată "Hai Moldova"

Concurs naţional, organizat de “Hai, Moldova!”
Tema: “Pentru o Moldovă mai curată!”

Descrierea concursului: Arată lumii cum vezi problema gunoiștilor neautorizate.Care este atitudinea ta referitor la gunoiul de pe străzi, parcuri, păduri. Propune un video sugestiv despre viaţa unui morman de gunoi, despre problema gunoiștilor sau soluţionarea ei, arată ce loc ocupă gunoiul în viaţa de zi cu zi, cum a apărut această problemă, ce putem face cu gunoiul. Trimite spot-ul video echipei “Hai, Moldova!”, conform instrucţiunilor relatate mai jos! Cele mai bune secvenţe video vor fi va fi plasate pe canalul oficial “Hai, Moldova!” de pe YouTube și pagina oficială a proiectului. Cîștigătorii vor fi desemnați prin decizia juriului și numărul voturilor electronice. Cîștigătorii concursului vor fi premiați cu premii reprezentative.

Categorii:

VIDEO

 • Cel mai original spot video;
 • Cel mai popular spot video;
 • Cel mai bun spot video;
 • Cel mai bun spot video documentar:

Cerințe:

 1. Spotul video nu poate sa fie mai lung de 5 minute( 15 min în cazul unui video documentar).
 2. Spotul video poate să conțină un îndemn la populație să iasă la curățenie, să conțină informații despre gunoi.
 3. Secvența video nu trebuie să conțină scene obscene, material din campaniile electorale, atacuri la persoane, şi alte abateri de la bunul simţ.
 4. La concurs sunt acceptate absolut toate spoturile video, indiferent de efectele speciale în spot, indiferent de faptul ca sunteţi amator sau profesionist, elev sau student, persoană fizică sau juridică.

FOTO

 • Cea mai bună fotografie;
 • Cel mai bun eseu foto;
  Eseul poate conține coloană sonoră, text, pot fi folosite orice modalităţi de vizualizare a datelor (grafice, scheme, etc)

Durata concursului: 15 martie – 10 aprilie

Cerințe tehnice:

 1. Încarcă fișierul (originalul spotului video, eseul foto sau setul de fotografii) pe http://filesharing.md/ sau alt serviciu web similar, apoi expediază – ne nouă link-ul.Serviciul poștal www.mail.ru la fel oferă posibilitatea anexării fișierelor mari
 2. Poți să încarci spotul video sau eseul foto pe YouTube sau pe alt serviciu web similar și ne expediezi nouă link-ul.

ATENȚIE! Vă recomandăm să folosiţi instrumentele menţionate mai sus, pentru a evita orice neplăceri de ordin tehnic.

Email: concurs@hai.md
În email, la SUBIECT să indici obligatoriu denumirea concursului. În scrisoare să nu uiți să incluzi numele familia, adresa, vîrsta, grupul/echipa/organizația/instituția pe care o reprezinți.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.