Bursa Implicarii Sociale

Bursa Implicarii Sociale aduce impreuna cererea si oferta de proiecte comunitare originale, viabile si transparente.

Pentru organizatiile non-profit reprezinta o oportunitate de a atrage noi resurse financiare sau umane pentru proiectele in desfasurare, de a identifica noi finantatori, de a cunoaste mai bine modul de gandire al finantatorilor privati (persoane fizice sau companii), dar si de a vedea realizarile altor organizatii si de a-si prezenta propriile succese.

Bursa Implicarii Sociale este o intiativa a Asociatiei pentru Relatii Comunitare (ARC) care se bazeaza pe tendintele actuale si practica internationala a implicarii sociale bazata pe performanta, vazuta ca o investitie sociala. Programul este finantat de Uniunea Europeana prin programul Phare, Fundatia Vodafone si Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe.

Bursa Implicarii Sociale emuleaza mecanismele Bursei de Valori, facand legatura intre organizatii non-profit care au nevoie de resurse pentru proiectele lor si “investitori”, fie ei indivizi sau companii sau alte institutii finantatoare care vor sa sprijine dezvoltarea sociala in Romania.

Diana

V-as ruga sa-mi trimite-ti ceva detalii despre Bursa Implicarii Sociale.
Daca puteti, atunci fiti amabil shi trimite-ti pe email.

Va multumesc anticipat.