IARMAReco

IARMAReco este un eveniment social, cultural, educațional si de divertisment, dedicat informării publicului despre un mod de viață sănătos si ecologic.
Acesta va avea loc la centrul ARTICO, str. Stefan cel Mare 169, pe data de 5 Octombrie 2013, între orele 15.00 – 18:30 cu program divers, sau deja din orele 13.00 cu un tîrgul agricol ecologic.

IARMAReco este organizat de Asociația Obștească „EcoVisio” (www.eco-visio.org) cu ajutorul si sustinerea diversilor voluntari, Ministerului Agriculturii precum și a unor instituții mass-media.

Valeria Svart-Gröger din „EcoVisio” relatează: „Scopul IARMAReco, la prima sa ediție, este de a aduna sub un acoperiș atat ONG-urile și activiști, cât și organizatiile comericale care au obiective comune, de a promova un stil de viață sănătos, o afacere sustenabila, produse ecologice și inițiative de protejare a mediului, precum și de a implica societatea in alegerea unui mod de viata activ, sănatos si benefic”

IARMAReco este deschis tuturor doritorilor, pentru ca într-un fel sau altul, fiecare din noi este preocupat de propria bunăstare, de alimenația de zi cu zi, de calitatea aerului pe care îl respirăm sau a apei care o bem.

Începând cu orele 13:00 vă puteti bucura de produse agricole, direct de la producatori. Începând cu orele 15:00 se va începe programul divers unde veți putea afla mai mult despre lumea oportunităților ecologice: veți putea discuta cu experti in domeniu si voluntari, degusta bucate sănătoase, vegetariene, din produse organice, să aflați mai mult despre cosmetice hand made si detergenți ecologici, panele solare, jucării din lemn, plante, etc.

La IARMAReco vor participa ONG-uri pentru protecția mediului, asociații de producători agricoli eco, producători si distribuitori de produse ecologice, atât locale cât si de import, în numar total de aproximativ 30 de participanți.

In cadrul evenimetului vor avea loc prezentări, master class-uri si ateleiere de lucru, pe așa teme cum ar fi pungilor din pînză înlocuiesc cele din plastic, reciclare, alimentația sanătoasa, beneficiile agriculturii organice si consumului de produse ecologice, acțiuni de protejare mediului. De asemenea vor fi prezentate și informații despre studiile în domeniul dezvoltării durabile și rezultatele unor inițiative si proiecte, ca de expemlu programul activEco pentru tineri. www.activeco-program.org

Vă invitam cu familia, prietenii, colegii pentru a cunoaște, a susține și a vă implica intr-un mod de viață ecologic. Pentru mai multe informatii accesati www.eco-visio.org/iarmareco și pentru programul mai detaliat: http://eco-visio.org/iarmareco/program/

Detalii pentru editori

Pentru interviuri pot fi contactaţi:
Valeria Svart-Gröger, tel: 079710418 , iarmareco@eco-visio.org
https://www.facebook.com/events/160211224173619/

Vă invităm și direct la IARMAReco pentru a documenta primul iarmaroc de oportunități ecologice în Chișinău.