Arad – revarsarea raului Crisul Alb in zona joasa a dus la inundarea a 75 hectare de teren agricol din localitatea Almas.
Arges – revarsarea raurilor Arges, Bratia, Doamnei, Targului, Topolog, Valsan si a unor paraie locale a afectat 18 localitati.
Bistrita Nasaud – ca urmare a intensificarilor de vant au fost afectate 30 posturi de transformare, 10 localitati au ramas energie electrica, in municipiul Bistrita; sapte acoperisuri de case au fost avariate; au fost avariate mai multe anexe gospodaresti din comuna Sieu.
Buzau – ca urmare a intensificarilor de vant de luni (94 km/h la Buzau), au fost afectate retele electrice, trei localitati ramanand fara energie electrica.
Caras-Severin – ploile abundente de duminica si luni au determinat revarsarea raului Nera, afectand in localitatea Prigor 50 ha teren agricol, un podet si peste 2,5 km de drumuri.
Gorj – ca urmare a ploilor si a revarsarii raurilor Bistrita, Gilort, Jales, Jiu, Motru, Oltet, Tismana, a unor paraie locale, a baltirilor si a scurgerilor de pe versanti, au fost afectate 17 localitati.
Hunedoara – ploile care au cazut incepand de sambata, revarsarea raului Jiul de Vest si scurgerile de pe versanti au afectat localitatile Aninoasa, Vulcan, zona mun. Petrosani, zona Petrila-Jiet
Salaj – ploile si revarsarea raului Barcau si a paraului Mortauta au afectat localitatile Crasna si Marca.
Suceava – precipitatiile sub forma de lapovita si ninsoare cazute duminica si luni, insotite de intensificari ale vantului, au afectate cinci retele electrice, 258 posturi de transformare, iar 45 de localitati au ramas fara energie electrica.
Teleorman – acumularile de pe raul Olt sunt in faza a II-a de aparare, avand debite cuprinse intre 900-1200 mc/s si care au determinat erodarea rapida a malului din zona Islaz-Moldoveni pana in corpul digului.
Valcea – revarsarea raului Topolog, a paraielor Bistrita, Luncavat, Oltet si scurgerile de pe versanti au afectat municipiul Rm. Valcea, orasele Olanesti Bai, Brezoi, Horezu si 10 comune.