Comunicat de presa Actiune Hai, Moldova!

Miercuri, 16 martie, ora 15.00 (ne adunăm la 14.30), in PMAN, echipa “Hai, Moldova!” organizează acțiunea „Fac Moldova Curată!”, prin care se va atrage atenția societății la cantitatea enorma de gunoi din țară care s-a acumulat, și evacuarea acestuia prin implicarea cetățenilor RM, in Ziua de Curățenie Națională – 16 aprilie. 

Program:
14.30 – ne adunăm în PMAN
15.00 – formăm HAI.MD şi logo-ul proiectului din oameni
14.15 – discuții la microfon (Speaker’s Corner) cu subiectul “Ziua Națională de Curățenie – 16 aprilie”. Socializare si ceai de tei gratuit pentru toți cei care vin cu o cana de acasă.

Participanți:

Nicu Tarna, Antonița Fonari, Sergiu Beznițchi, Ion Grosu, Lilian Severin (Formația Snails), Ghenadie și Oleg Brega, licee, scoli sportive, grupuri informale si sute de alți cetățeni ai RM care vor ieși la 16 aprilie să curețe țara.

NB! Va rugăm să distribuiți informația despre organizarea acestui eveniment, atît după, cît și înaintea desfășurării, ca să informăm cît mai multa lume care și-ar dori să participe.

Reamintim că „Hai, Moldova!” este o mișcare civică, ce iși propune curățarea întregii tari într-o singură zi. Ziua Națională de Curățenie în RM coincide cu cea a Ucrainei, și este preconizată pentru 16 aprilie 2011.  Pentru mai multe informații, accesați www.hai.md

Să arătăm întregii țări că dacă ne UNIM TOŢI, printr-un EFORT MIC din partea fiecăruia, putem realiza LUCRURI MĂREŢE.

Link catre Flashmob demo: Hai Moldova

Persoana de contact:
Nadejda Cebotari
Tel. 060 11 29 29

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.