Caravana isi propune sa informeze locuitorii a 9 orase cu privire la importanta colectarii selective a deseurilor de ambalaje.
Eco-Rom Ambalaje a lansat pe 15 august campania Caravana Colectarii Selective. Prin intermediul acesteia, compania isi propune sa informeze populatia cu privire la importanta colectarii selective a deseurilor de ambalaje din gospodarii. Caravana se va deplasa in 9 orase din tara, in cursul a 9 saptamani. Prima actiune a campaniei s-a desfasurat in weekendul trecut la Tulcea.
Cele 8 orase in care va mai ajunge Caravana sunt Brasov, Bacau, Baia Mare, Drobeta Turnu-Severin, Iasi, Suceava, Arad si Bucuresti.
In fiecare oras, organizatorii viziteaza locuintele aflate in preajma punctelor de colectare selectiva. Ei vor acorda premii locuitorilor care le vor arata ca detin containere separate pentru colectarea deseurilor menajere. Premiile constau in aparatura electrica (mixere, toastere etc).
In acest weekend, Caravana Colectarii Selective a vizitat primul oras: Tulcea. Aici, organizatorii au premiat 16 persoane care aveau in locuinte containere speciale pentru colectarea separata a deseurilor de ambalaje.
Caravana este promovata prin intermediul media locale. Cetatenii vor afla de sosirea acesteia in orasul lor prin intermediul unui spot radio. Acesta va fi difuzat de posturile locale de radio cu o saptamana inainte de sosirea Caravanei in orasul respectiv.
In ziarele locale va fi inserat un sticker cu “Bulina Verde”, care contine mesaje pentru incurajarea colectarii selective. In plus, in ultimele saptamani ale Caravanei, pe TVR va rula un spot, care va transmite mesajele campaniei.
Sorin Popescu, Director General Eco-Rom Ambalaje, motiveaza lansarea campaniei Caravana Colectarii Selective:
“Populatia este in acest moment actorul-cheie pentru indeplinirea obligatiilor de valorificare a deseurilor de ambalaje – asumate de Romania in momentul aderarii la Uniunea Europeana. Primul pas pe care Eco-Rom Ambalaje trebuie sa il faca pentru constientizarea populatiei in acest sens este o campanie de informare si educare cu privire la colectare selectiva. Oamenii trebuie sa stie ce inseamna si de ce trebuie sa colecteze selectiv.”
Sursa: Responsabilitate Sociala
buna ziua
doresc sa lansez pe piata o campanie pentru o patura eco-friendly din materiale reciclate si as dori ca in urma acestei campanii sa sponsorizez cu un % din vinzarile mele o asociati ecologica din Romania. daca sinteti interesati intr-un asemenea proiect, va rog sa ma contactati va doresc o zi buna