Milioane de oameni, milioane de copaci

“Milioane de oameni, milioane de copaci” este un program naţional de responsabilitate socială corporativă, care are ca scop promovarea activităţilor de voluntariat în cadrul companiilor, organizaţiilor şi a instituţiilor pentru plantarea de copaci sau alte plante în oraşe şi în împrejurimile acestora, conform calendarului anual de plantări, toamna şi primăvara.

Orice companie, organizaţie sau instituţie poate participa la program! Primăriile pot acorda avize asupra zonelor pe care le recomandă pentru plantări. Voluntari din cadrul companiei/organizaţiei vor planta copaci sau alte plante. Cei inscrisi in program vor achizitiona puietii/plantele din fonduri proprii, vor asigura instrumentele necesare plantării, transportul voluntarilor, invitarea la acţiuni comune de voluntariat a elevilor, studenţilor din oraşele în care îşi desfăşoară activitatea.

Rezultatele activităţilor de voluntariat vor fi listate pe site, astfel încât toţi participanţii înscrişi în concurs, vor intra automat în topul celor mai active companii care s-au implicat în efortul de a recrea mediul înconjurator din România, prin plantare de copaci sau alte plante. Toţi participanţii înscrişi în concurs vor primi Diplome de Merit, iar anual primii trei clasaţi. Vezi regulament concurs.