Cu Unilever, Romania va fi verde!

Asociatia „Salvati Delta – AC” impreuna cu Unilever, prezinta emisiunea „Romania Verde” incepand cu 5 octombrie, in fiecare vineri, la 20.30, si in reluare sambata, la 11.30, la Realitatea TV.

„Romania Verde” este o emisiune de protectia mediului prezentata de Dragos Bucurenci.Formatul emisiunii nu isi propune sa trateze numai dezastrele, cazurile disperate si accidentele de mediu, ci si exemplele de bună practica, proiectele de succes si actiunile ecologice salutare. “Romania Verde” prezinta problemele mediului pe intelesul tuturor si cere telespectatorilor sa se implice personal pentru a construi un mediu curat si sanatos.

“Unilever se implica in proiecte de educatie si protectie a mediului. “Romania Verde” este un demers curajos al lui Dragos Bucurenci de a ne spune verde-n fata tuturor care sunt problemele la care ar trebui sa fim mai atenti pentru ca rezolvarea lor sta si in mainile noastre.”, a declarat Alexandra Olaru, Director de Comunicare si Resurse Umane al Unilever Europa Centrala si de Sud.

Emisiunea “Romania Verde” dureaza 26 de minute si este filmata in format travel-log, moderatorul si invitatii sai plimbandu-se intr-o locatie naturala afectata de poluare sau care are legătură cu subiectul emisiunii. Fiecare editie are 4-6 invitati, dintre care cel putin o vedeta, impreuna cu care moderatorul face un gest simbolic sau o actiune de protest.

Subiectul primei editii a emisiunii va fi atat vanatoarea si efectele acesteia asupra speciilor pe cale de dispariţie din Rezervaţia Biosferei „Delta Dunării”, cât şi decizia controversată a Agenţiei Judeţene de Pescuit şi Vânătoare Tulcea de a incepe sezonul de vânătoare în Delta cu o lună şi jumătate mai devreme decat prevede legea.

În încercarea de a oferi vânătorilor o alternativă la sportul lor preferat, moderatorul Dragoş Bucurenci joacă rolul vânatului şi se lasă mitraliat cu o puşcă de paintball. Invitatul special al primei ediţii “România Verde” este Marius Vintila, unul dintre opozanţii radicali ai vânătorii.

“România Verde”este o producţie a Asociaţiei “Salvaţi Dunărea şi Delta – AC”, sponsorizată de Unilever România.

Sursa

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.